Receptas – balkšvojo gysločio sėklų luobelių želė

Autorius on liepos 28, 2016 | 2 komentarai


Lengvas desertas su daug skaidulų. Patiekite stikliniuose indeliuose, kad matytųsi spalvingi vaisiniai sluoksniai. Apatinis sluoksnis – „Rabenhorst“ tirštos obuolių ir mangų sultys, viršutinis – spanguolių sultys.

balksvojo_gyslocio_seklu_luobeliu_zele

Į taurę, kurioje ir bus patiektas desertas įpilkite 30 ml tirštų obuolių ir mangų sulčių, įmaišykite nubrauktą 1 arb. š. balkšvojo gysločio luobelių. Palaukite 20 min., kol sutirštės. Gaminkite antrą sluoksnį: ant viršaus atsargiai užpilkite 30 ml spanguolių sulčių ir į jas įmaišykite gysločio luobelių. Lukterkite, kol sutirštės. Prieš pat valgant užbarstykite migdolų drožlių.

Skanaus!

2 komentarai

  1. Ar tinka gysločio luobelės negalintiems vartoti glitimo?

  2. Taip, pačios gysločio luobelės neturi glitimo. Jei alergija rimta, gali būti aktualu ir kad nebūtų glitimo pėdsakų. Tokiu atveju reikėtų rinktis produktą, paženklintą kaip „be glitimo“.

Išsiųsti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.