Lengvas desertas su daug skaidulų. Patiekite stikliniuose indeliuose, kad matytųsi spalvingi vaisiniai sluoksniai. Apatinis sluoksnis – „Rabenhorst“ tirštos obuolių ir mangų sultys, viršutinis – spanguolių sultys.
Į taurę, kurioje ir bus patiektas desertas įpilkite 30 ml tirštų obuolių ir mangų sulčių, įmaišykite nubrauktą 1 arb. š. balkšvojo gysločio luobelių. Palaukite 20 min., kol sutirštės. Gaminkite antrą sluoksnį: ant viršaus atsargiai užpilkite 30 ml spanguolių sulčių ir į jas įmaišykite gysločio luobelių. Lukterkite, kol sutirštės. Prieš pat valgant užbarstykite migdolų drožlių.
Skanaus!
Anonymous
Ar tinka gysločio luobelės negalintiems vartoti glitimo?
Anonymous
Taip, pačios gysločio luobelės neturi glitimo. Jei alergija rimta, gali būti aktualu ir kad nebūtų glitimo pėdsakų. Tokiu atveju reikėtų rinktis produktą, paženklintą kaip “be glitimo”.
Ant lentynos
Siūlau įsigyti balkšvojo gysločio luobelių čia http://antlentynos.leshopo.lt/gyslocio-luobeles-0-454-kg