Guoda Azguridienė. Ekonomikos analitikė, sveikos gyvensenos tyrinėtoja

Receptas – balkšvojo gysločio sėklų luobelių želė

Lengvas desertas su daug skaidulų. Patiekite stikliniuose indeliuose, kad matytųsi spalvingi vaisiniai sluoksniai. Apatinis sluoksnis – „Rabenhorst“ tirštos obuolių ir mangų sultys, viršutinis – spanguolių sultys.

balksvojo_gyslocio_seklu_luobeliu_zele

Į taurę, kurioje ir bus patiektas desertas įpilkite 30 ml tirštų obuolių ir mangų sulčių, įmaišykite nubrauktą 1 arb. š. balkšvojo gysločio luobelių. Palaukite 20 min., kol sutirštės. Gaminkite antrą sluoksnį: ant viršaus atsargiai užpilkite 30 ml spanguolių sulčių ir į jas įmaišykite gysločio luobelių. Lukterkite, kol sutirštės. Prieš pat valgant užbarstykite migdolų drožlių.

Skanaus!

Previous

Kodėl ekologiška svarbu?

Next

Cukinijos karaliauja!

3 Comments

  1. Anonymous

    Ar tinka gysločio luobelės negalintiems vartoti glitimo?

  2. Anonymous

    Taip, pačios gysločio luobelės neturi glitimo. Jei alergija rimta, gali būti aktualu ir kad nebūtų glitimo pėdsakų. Tokiu atveju reikėtų rinktis produktą, paženklintą kaip “be glitimo”.

  3. Siūlau įsigyti balkšvojo gysločio luobelių čia http://antlentynos.leshopo.lt/gyslocio-luobeles-0-454-kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén